Esküvői fotózás

Egy esküvő fotózása az egyik legösszetettebb, legpörgősebb feladat mind közül. Életetek egyik legnagyobb napja, ami megismételhetetlen és gyönyörű. Ilyen munkát csak arra szabad rábízni, akiben Ti is maradéktalanul megbíztok, kellő rutinnal rendelkezik, és nem utolsó sorban, stílusa közel áll hozzátok illetve az elképzeléseitekhez. Ebben egy személyes találkozó, valamint a fotós korábbi munkái közötti böngészés segítségetekre lehet. Mi két fotóssal kínáljuk a szolgáltatásainkat, mert semmit nem bízunk a véletlenre.

Mikor érdemes a fotóst lefoglalni?

Érdeklődni és nézelődni már az esküvőszervezés kezdeti fázisaiban is érdemes. Ha már az időpont és a helyszín biztos, akkor ajánlott a fotóst is lefoglalni, hiszen végleges árat onnantól tudunk kalkulálni.

“Profi fotózás? Mi nem vagyunk fotogének…”

Teljesen érthető, ha kicsit összezavarodtok, amikor jobban belemélyedtek az esküvőszervezésbe és jobban belegondoltok a részletekbe. A kamerafóbia sem ismeretlen dolog, amelynek a feloldására jó szívvel tudjuk ajánlani a jegyes fotózást, ami akár az esküvői fotózás előszobájának, vagy próbájának is tekinthető. Lehetőség van a fotós “kipróbálására”, meg tudjátok nézni, hogy mennyire tudtok együtt dolgozni, milyen a hangulat egy fotózás során. A jegyes fotózás azért is jó ötlet, mert nagyon sokaknak az esküvői fotózás az első alkalom, hogy profi fotós kamerája elé állnak, izgulnak, ismeretlen és új nekik a helyzet. Ha már az esküvő előtt tartotok egy “főpróbát”, akkor a nagy alkalomkor sokkal lazábban, felszabadultabban tudtok majd viselkedni, ami a képeken is látszódni fog. IDE kattintva részletesebben is olvashattok róla, valamint megtekinthetitek a jegyes fotózás csomagjainkat is.

Mire érdemes figyelni a nagy napon a fotózással kapcsolatban?

Leginkább az időre. Ha nincs ötletetek a beállított, kreatív képekkel kapcsolatban, az kevésbé gond, mert abban segítünk, de ha nem marad elég idő a fotózásra, akkor könnyedén borulhatnak a korábban megbeszélt jó ötletek. Nagyon fontos a forgatókönyv, amit az első megbeszélésen legalább nagyjából célszerű nekünk is felvázolnotok. Az esküvő előtt viszont pontosan ismernünk kell a menetrendet, hiszen másképp nem lehet minden fontos pillanatra felkészülni.
Nagyon sok kellemetlenségtől tudjátok magatokat megkímélni, ha az esküvő napján van egy olyan ember, aki a felmerülő problémákat, és a kérdéses helyzeteket kezeli, így nem kell aggódnotok azért, ha valamit hirtelen meg kell oldani, több időtök marad foglalkozni a vendégekkel, magatokkal, és nem utolsósorban… élvezni a napot, ami Rólatok szól.

Hol vállalunk a fotózásokat?

Miskolciak vagyunk, de országosan vállalunk munkát. Miskolc 15 km-es körzetén kívül 90 Ft/km útiköltséggel számolva (a Google térkép számításai szerint, településtől településig nézve, oda és vissza). Amennyiben a fotózás helyszíne külföldön van, kérjetek egyedi ajánlatot!

Fényképek átadása

Az esküvőt követő 1 hónapon belül vállaljuk a kész képek átadását, amelynek a mennyisége függ a kiválasztott csomag tartalmától. Az elkészült fényképeket a kiválasztott csomagban található módon fogjuk átadni, azonban van lehetőségetek választani az ott felsoroltakon kívül is. Ha a csomagban szereplő lehetőségen túl, szeretnétek még más módon is megkapni a képeket, jelezzétek felénk, és a képek mennyiségét ismerve adunk majd rá árajánlatot. A következő típusok közül választhattok:

  • díszdobozban, pendrive-on, digitális formában,
  • fotókönyv, amely ma egyre nagyobb népszerűségnek örvend (21×21 cm, de választható más méretben is),
  • papírképek (10×15 cm, 15×20 cm, 20×30 cm),
  • vászonkép

Esküvői csomagajánlataink

Réz
csomag

65 000 Ft

Ezüst
csomag

170 000 Ft

Gyémánt
csomag

250 000 Ft

Rendelés, időpontfoglalás, fizetés

Amennyiben valamelyik csomagunk megtetszett, a következő módon tudjátok a rendelésetek leadni:

  • személyes találkozó alkalmával,
  • telefonon,
  • vagy az e-mail címünkre küldött üzenetben.

A megrendelés, és egyben a fotózás időpontja akkor válik véglegessé, amikor a foglaló kifizetésre kerül, amely a fizetendő ár 50%-a. A fennmaradó 50% megfizetése legkésőbb a képek átadásakor esedékes.

A megrendelés lemondása esetén a foglalót nem áll módunkban visszaadni.

A fotózásról szerződést írunk, amely tartalmaz minden lényeges információt (a fotózás témája, helyszín, időpont, személyes adatok, foglaló, fizetési határidő, képek átadása).