Motoros fotózás

Hobbi... életstílus... amire mindig emlékezni akarsz majd!

A motorozás a mindened? Mi is imádjuk! Örökítsd meg életed egyik legnagyobb szenvedélyét! 

Mutasd meg az elkészült képeket egy fotókönyv formájában

  • a munkahelyeden a kollégáknak,
  • a szalonnasütésen a barátoknak, 
  • a hétvégi húsleves után a családnak.
Az elkészült képekből kérhetsz a faladra óriás posztert, vászonképet, mozaik képet, vagy amit csak szeretnél. Egy jó kép, egy jó érzés… Megérdemli, hogy más is lássa, és a részese legyen az érzésnek, ami akkor Téged is átjárt, amikor a motoron ülve bedőlsz a kanyarban, és a kép elkészül rólad. Vagy ahogy mellette ülsz, készülődsz, öltözködsz. A pillanatok, amikor felülsz és beindítod…

Ami neked szimpatikus! Javasoljuk, hogy olyan helyszín legyen, ami valahogy kötődik hozzád, esetleg kedvenced. Lehet kültér és beltéri is, pl. egy hangárban, vagy műhelyben. A lényeg, hogy fotózás szempontjából alkalmas helyszín legyen. Mindenképp egyeztessünk róla e-mailben, vagy telefonon!

Miskolciak vagyunk, de országosan vállalunk munkát. Miskolc 15 km-es körzetén kívül 90 Ft/km útiköltséggel számolva (a Google térkép számításai szerint, településtől településig nézve, oda és vissza). Amennyiben a fotózás helyszíne külföldön van, kérj egyedi ajánlatot!

Mint általában motoros fotózásnál, te is és a motorod is szerepelni fog a képen. Javasoljuk a kedvenc, a motorodhoz illő öltözéket. Lehetőség van átöltözni is, ha egy kicsit lazább, motornak támaszkodó, pózolósabb képsorozatot is szeretnél. Ehhez tökéletesen alkalmasak a nagyobb csomagjaink, aminek a keretein belül több oldalról is van lehetőség bemutatni a hobbidat. Ha a sisakot le fogod venni néhány képhez, érdemes fodrászhoz, sminkeshez, vagy borbélyhoz is elmenni előtte (kinek mi, attól függ 🙂 ). A motort és a kiegészítőket javasoljuk lemosni, tisztítani a fotózást megelőzően! Az apróbb porszemek, sárfelverődések retusálásra kerülnek, azonban komplett foltok, szennyeződések eltávolítását nem tartalmazza egyik csomag sem! 

Motoros fotózás
- csomagok -

MINI

1 helyszín
30 perc fotózás
5 db digitális kép
motoros fotókönyv
ajándék papírképek

31 000 Ft-tól

PRO

1 helyszín
60 perc fotózás
15 – 20 db digitális kép
motoros fotókönyv
ajándék papírképek

39 000 Ft-tól

DELUXE

Több helyszín
120 perc fotózás
30 – 35 db digitális kép
 motoros fotókönyv
 ajándék papírképek

79 000 Ft-tól