A kismama fotózás visszaadja a várakozás szépségeit. Akkor a legideálisabb a fotózás, amikor már kellő méretű a pocak, szépen gömbölyödik. 🙂 De készíthetünk sorozatot is, pl. havonta, hogy a képeket egymás mellé téve látható legyen a változás.

Helyszín

A helyszínválasztás az egyik leglényegesebb része a fotózásnak. Választhatjátok a műtermet, de akár a városban, vagy a természetben is elkészíthetjük a képeket. Mindnek más a hangulata, rajtatok múlik, hogy hozzátok melyik áll közelebb.

Időpont

A fotózások előre egyeztett időpontban zajlanak. A kültéren történő fotózáshoz leginkább a délutáni órákat javasoljuk, amikor a nap már nem süt olyan erősen, és szebbek a fények is. Célszerű egy személyes találkozó alkalmával átbeszélni néhány ötletet, ami alatt van egy kis időnk jobban megismerni egymást.

Fényképek átadása

A fotózást követő 10 munkanapon belül vállaljuk a kész képek átadását, amelynek a mennyisége függ a kiválasztott csomag tartalmától. A fényképeket feltöltjük egy tárhelyre, amelyhez adunk nektek hozzáférési lehetőséget. Ezt a helyet más megrendelőnk nem tudja elérni, csak Ti. Az elérhetőséget a megrendelőlapon leadott e-mail címre fogjuk elküldeni, majd ezt követően 1 hónapotok lesz arra, hogy a képeket letöltsétek onnan.

Alap
csomag

29 900 Ft

Nagy
csomag

39 900 Ft