Gondolatok


Hogyan érezték magukat mások a fotózás alatt?
Összeszedtünk néhány véleményt, gondolatot, amelyet olyanok írtak rólunk,
akiknek megörökítettük már az életük egyik pillanatát.

Rena & Gergő

„Kedves Juci és Balázs! Köszönjük, hogy segítettetek életünk egy nagy napját felejthetetlenné tenni. Igaz, mindössze pár órát hagytunk nektek a jegyes fotózás és a ceremóniák megörökítésére, ti mégis nagyon jól vettétek az akadályt. Egy pillanatig nem éreztük, hogy kapkodás lenne, sőt a kamera fóbiánkat is sikerült elfelejtenünk. Az elkészült képek annyira szuperek lettek, hogy még a násznép sem tudott belekötni, ami nem kis dolog. Köszönjük a segítőkész javaslataitokat a helyszíneket illetően, a frappáns ötleteiket a fotózás alatt, és az alapos utómunkát az elkészült képeken. Csak így tovább! Rena és Gergő”

Dóri & Norbi

„Mindenkinek ajánlom Jucit és Balázst. A fotózás során nagyon figyelmesek voltak, és törekedtek arra, hogy természetes és romantikus énünket mutassák meg képeikben. Könnyű volt a fotózás velük, az izgalom miatti feszültséget poénokkal oldották, amivel könnyebbé tették a dolgunkat, hiszen még sose voltunk fotózáson. Mindenkinek figyelmébe ajánlom őket. 🙂

Anikó & Tamás

„Kedves Balázs és Judit! Nagyon örülünk, hogy az esküvőnk fotózásához titeket választottunk, mivel képeitekkel maradéktalanul visszaadtátok azokat a boldog pillanatokat amelyekben részünk volt. A fotókönyv amit készítettetek elképzelésünket is felül múlta. Mindenkinek csak ajánlani tudunk benneteket. Köszönettel: Anikó és Tamás”